De Vaarbewijsavonden gaan weer van start!

Vanaf woensdag 20 september 2023 starten er weer cursussen voor de theorie examens Vaarbewijs 1 en Vaarbewijs 2.

De avonden worden al weer snel korter en langzaam gaan we naar het einde van het vaarseizoen 2023. Of ben je één van die mensen die graag actief wil blijven en je verder wil verdiepen in de theorie en/of de praktijk van het koppelvaren en manoeuvreren?

Misschien heb je er juist de behoefte aan om alles even te herhalen of dat je meer wil weten van de vaarregels zonder bezig te gaan met het Vaarbewijs? Kijk dan naar de ‘opfris’ cursus. In één avond Vaarvaardig ben je (weer) helemaal bij met de regels op het water of je Vaarbewijs theorie.

Mensen die de examens willen doen, kunnen dat doen bij het CBR. Heb je een examendatum kunnen bemachtigen, laat het ons dan weten. We kunnen dan de lesavonden voor je inplannen.

2 antwoorden
 1. Nootje
  Nootje zegt:

  Jammer dat het weer nu snel minder aan het worden is. Tijd om me wat meer te verdiepen in de theorie. Ik heb niet een vaarbewijs nodig maar wil wel graag wat meer weten over de regeltjes op het water. Leuk dat er ook avonden georganiseerd worden zonder dat ik examen moet doen!

  Beantwoorden
 2. Jara
  Jara zegt:

  Fijn! Het examen na de Internetcursussen was toch lastiger dan ik dacht. Door mijn vriend getipt op Vaarvaardig waar ook mijn vriend zelf zijn vaarbewijzen heeft gehaald. En ik ga me gelijk weer opgeven om mijn examen te doen!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *