Jeroen

Van Nederland tot Suriname, van een jetski tot een klassieke platbodem en van het wedstrijdzeilen tot en met het genieten van zon, wind en water; Jeroen heeft een passie voor de watersport. In 2011 de watersport ontdekt met een grote belangstelling voor de praktijk én de theorie achter die praktijk. Met Vaarbewijs 1 en 2, Theoretische Kust Navigatie (TKN), Marifoon + Marcom-B, meteo certificaten, Yachtmaster Offshore, Oceaan ervaring en de F-licentie radio amateur op zak weet Jeroen als geen ander de theorie met de praktijk te verbinden. Of is het juist, zoals Jeroen dat zegt, “de praktijk met de theorie verbinden …? “

Zo helpen wij onze cursisten: ‘buiten de box denken’ – Voor een cursist die hovenier van beroep is, worden de verticale begrippen diepte, waterpeil en brughoogte naar horizontale begrippen vertaald die je bij de aanleg van een tuin tegenkomt om het voor hem begrijpelijk te maken.

Johan

Johan heeft sinds een aantal jaren het zeilen ontdekt. Het is een passie geworden die hem ruimte geeft om uit te waaien; heerlijk even alles vergeten en alleen bezig zijn met jezelf, water, wind en de natuur. Naast deze passie heeft Johan de gedrevenheid om anderen te motiveren. Niet vanuit een boekje of het voordragen van teksten maar door te zoeken naar passende manieren om kennis over te dragen. Johan voelt, kijkt en luistert naar mensen en probeert op die manier de aansluiting te maken tussen passie, leren en de praktijk.